Organisaties in Platform


Hier vindt u alle links van de organisaties die samenwerken in Platform Kocon.

 

 • De Brug Midden-Nederland
  Christelijke Verslavingszorg is opgericht in 1995, vanuit de kerken in Katwijk. 
  De Brug Midden-Nederland is gevestigd aan de Schaepmanstraat 1, 2221 ER Katwijk en bereikbaar via telefoonnummer (071) 403 37 33.
  De Brug verleent hulp aan (ex-)verslaafden en hun families. De hoofdlocatie is Katwijk. Hiernaast zijn er buitenpoliklinieken in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Iedereen kan bij De Brug terecht, ongeacht het soort verslaving, godsdienst of afkomst. Bij De Brug is een professioneel team werkzaam bestaand uit o.a. maatschappelijk werkers, pedagoog, verpleegkundige, psychologen, een psychotherapeut en administratieve krachten. Zij worden ondersteund door ruim 100 vrijwilligers. Er is een inloophuis dat dagelijks open is (14.00 – 18.00 uur). De Brug is telefonisch altijd bereikbaar, in noodgevallen ook buiten kantooruren.
  Voor informatie of een afspraak met het maatschappelijk werk of de psychologen kunt u bellen met (071) 403 37 33.
 • Welzijnskwartier
  Welzijnskwartier is een Stichting voor Sociaal Cultureel Werk in Katwijk en begeleidt en ondersteunt vrijwilligers organisaties, zoals wijkverenigingen, buurt comités, jongerensociëteiten en allochtone organisaties. Welzijnskwartier organiseert ook zelf activiteiten voor kinderen en jongeren en geeft cursussen en workshops aan vrijwilligers van diverse non profit organisaties.
 • Gemeente Katwijk
  De internetsite van de gemeente Katwijk (Zuid-Holland)
 • GGD Hollands Midden
  De GGD streeft naar een betere gezondheid van de bevolking in de regio Hollands Midden door effectieve preventie. Naast de continue aandacht voor de gezondheidsbescherming zet de GGD zich in voor het bevorderen van gezond gedrag van mensen.
 • Brijder Verslavingszorg
  Brijder (specialist in verslavingszorg) is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of ernstige verslaving. Brijder richt zich op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven.
  In de gemeente Katwijk heeft Brijder een locatie naast het Kwadrant aan de Schimmelpenninckstraat 12, 2221 EP Katwijk.
  Brijder Katwijk is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.
  Telefoon: (088) 358 35 80, voor aanmelden: (088) 358 33 00
 • Politie eenheid Den Haag
  De internetsite van de politieafdeling, die zich in de regio Hollands Midden bevindt.
 • Wmo-adviesraad Katwijk
  De internetsite van de Wmo-adviesraad Katwijk.
 • GGZ Duin- en Bollenstreek Leiden
  De pagina ‘locaties en adressen’ op de internetsite van Rivierduinen.
 • Zorggroep Katwijk
  De coöperatie Zorggroep Katwijk is een samenwerkingsverband van huisartsen in Katwijk. In totaal zijn ruim 56.000 patiënten ingeschreven in de praktijken van deze huisartsen. Binnen de Zorggroep zijn 19 praktijkondersteuners somatiek en 5 praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg werkzaam.